Ποιος περιμένετε να πάρει αποφάσεις στον ΠΑΟΚ, εκτός του Ιβάν Σαββίδη;

Συντάκτης: Share:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτό είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Φερέιρα για πωλήσεις παικτών του ΠΑΟΚ!

Η “επόμενη μέρα” για τον ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που σημαίνει και απώλεια 20 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά από τα ταμεία του ΠΑΟΚ…

Δεν λέμε θα είναι δύσκολη, αλλά ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και είναι ένας και μοναδικός, λέγεται Ιβάν Σαββίδης, δεν έχει οικονομική ανάγκη, άρα τα 20 εκατομμύρια που χάνει, ίσως να μην τον “πονέσουν” στην προσπάθεια της φετινής χρονιάς.

Είναι όμως ορατό, ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εάν είχε φέρει νωρίτερα τον σέντερ φορ ή και τον δεξιό μπακ-χαφ, που ζητούσε ο προπονητής, ο οποίος δεν ήθελε να παραχωρηθεί ο Άκπομ μετά τα ματς με την Μπενφίκα, αλλά είχε συμφωνηθεί από πριν.

Το συμβόλαιο του Άκπομ έληγε το καλοκαίρι και ο Όλαφ Ρέμπε δεν τα έβρισκε μαζί του, βλέποντας ότι ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, άρα θα έβρισκε ομάδα τον Ιανουάριο και ο ΠΑΟΚ δεμ θα έπαιρνε ούτε ευρώ. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Λημνιό, που δεν υπέγραφε ανανέωση – επέκταση συμβολαίου και τότε πάλι αποφασίστηκε να πουληθεί στην Κολωνία, έστω και με 3 εκ. ευρώ.

Τώρα πλέον, αυτός που πρέπει να πάρει τις αποφάσεις και να δώσει το μήνυμα για τη συνέχεια, είναι ο Ιβάν Σαββίδης, Ποιος περιμένετε να πάρει αποφάσεις εκτός του Σαββίδη; Οι υπάλληλοί του; Ποτέ! Κορόιδα είναι να χάσουν τα λεφτά που παίρνουν κάθε μήνα; Τη σιγουριά της χρηματοδότησής τους από τον Ιβάν;

Αυτόν περιμένει όλος ο ΠΑΟΚ! Τον Ιβάν! Ούτε τον Ρέμπε, ούτε τον Φερέιρα, ούτε τον Μάκη Γκαγκάτση, που δεν μπορούν να πάρουν καμία απόφαση εάν δεν ρωτήσουν τον πρόεδρο ή τον γιο του, Γιώργο Σαββίδη.

Ο Ιβάν έχει το μαχαίρι και το καρπούζι και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, στις δουλειές του, στον ΠΑΟΚ…

Scroll Up