“Πόρτα” της Ατλέτικο σε Μπέιλ

Συντάκτης: Share:

Οι μάνατζερς του Ουαλού πρότειναν τον παίχτη στον αθλητικό διευθυντή της Ατλετικο Μαδρίτης με την απάντηση του τελευταίου να είναι αρνητική.

Η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ έχει περάσει από χίλια κύματα. Εν τέλει φέτος λήγει το συμβόλαιό του με την «βασίλισσα», όμως ο Ουαλός εξτρέμ ίσως δεν θέλει να αφήσει τελείως τη Μαδρίτη και για αυτό το γραφείο που τον εκπροσωπεί τον πρότεινε στην έτερη ομάδα της πόλης την Ατλέτικο.

Σύμφωνα με την Cope, οι ατζέντηδες του Ουαλού (η εταιρεία του Τζόναθαν Μπάρνετ) συναντήθηκαν με τον Αντρέα Μπέρτα αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης για να τους προτείνουν τον έμπειρο επιθετικό.

Οι άνθρωποι των «ροχιμπλάνκος» ευχαρίστησαν για την προσφορά, αλλά κατέστησαν σαφές στους εκπροσώπους του παίκτη ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Μπέιλ αυτή την στιγμή καθώς δεν ταιριάζει στα πλάνα της ομάδας.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία, αναφέρουν ότι ο Ουαλός θέλει να συνεχίσει σε ομάδα top επιπέδου, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του σε περίπτωση που οι προσφορές που έχει δεν τον πείσουν.