Πουλάει παίκτες ο ΠΑΟΚ; Πουλάει, αλλά δεν ξεπουλάει! Ποιοι είναι στη “βιτρίνα”!

Συντάκτης: Share:
EKTAKTO: Κι άλλη ομάδα από τη Γαλλία θέλει τον Δημήτρη Γιαννούλη!

Είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ θα είναι ιδιαιτέρως… θερμό σε όλους τους τομείς. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Δικέφαλο για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ειδικά σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ενδιαφέρον φιλολογικό υπάρχει για αρκετούς παίκτες, αλλά επί του πρακτέου δεν υπάρχει κάτι στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας έχουν στείλει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως δεν υπάρχει… ξεπούλημα και πως θα γίνουν πωλήσεις μόνο με ποσά που είτε θα ικανοποιούν, είτε θα περιλαμβάνονται στις ρήτρες αποδέσμευσης των ποδοσφαιριστών.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη. Στην Γαλλία έχει… πέραση ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ, αλλά σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θα απαντήσει θετικά σε πρόταση κάτω των 6.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι επιμένουν τα γαλλικά ΜΜΕ πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή και με 4.500.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της LIVE SPORT η ομάδα που έχει προσεγγίσει πιο σοβαρά όλων τον ΠΑΟΚ είναι η Μονακό που φρόντισε παράλληλα να παρουσιάσει στον ίδιο τον παίκτη και το πλάνο της σε περίπτωση που τον αποκτήσει.

Στην… βιτρίνα από πλευράς ΠΑΟΚ βρίσκεται εκτός του Δημήτρη Γιαννούλη και οι Δημήτρης Λημνιός, Κάρολ Σφιντέρσκι, Σβέριρ Ίνγκασον και Τσούμπα Άκπομ. Ο καθένας από αυτούς έχει… θαυμαστές, αλλά είναι ξεκάθαρη η πρόταση του Δικεφάλου να πουλήσει μόνο σε σωστή τιμή και το κατάλληλο χρονικό σημείο.

Scroll Up