ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: “Με λένε… Κωνσταντέλια και θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ”!

Συντάκτης: Share:

Η “μαγική εικόνα”του σημερινού φιλικού στο οποίο ο -πολύ καλύτερος- ΠΑΟΚ, έχασε 2-1 από τη Γκρόνινγκεν, εξαιτίας δυο λαθών όλων κι όλων, έφερε και συμπεράσματα, που αξίζει να σχολιάσουμε…

Όπως π.χ. ότι ο νεαρός Κωνσταντέλιας απέδειξε πως δικαιούται κι άλλες ευκαιρίες, όχι μόνο για το γκολ που έβαλε και για το δοκάρι που είχε, αλλά εξαιτίας της εν γένει παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, που έστειλε μηνύματα προς όλους: “Με λένε… Κωνσταντέλια και θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ”!

Αυτό το μήνυμα έστειλε προς όλους ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε προετοιμασία με την ομάδα και αυτό είναι βέβαιο ότι θα τον βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και εάν ο Λουτσέσκου του δώσει τις ευκαιρίες που ζητάει (και δικαιούται), είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να κερδίσει και ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ από αυτή τη συμμετοχή.

Κάποιοι “μισθοφόροι” έχουν πάρει περισσότερες ευκαιρίες, τα παιδιά του ΠΑΟΚ, όπως ο Κωνσταντέλιας (και οι Κουλιεράκης, Τζίμας, Τσαούσης) δικαιούνται να πάρουν κι αυτοί ευκαιρίες, για να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ.

Έπεται συνέχεια…