Σαραϊδάρης: “Κατευθύνθηκαν στους διαιτητές Μαρινάκης και Θεοδωρίδης”

Συντάκτης: Share:
Σαραϊδάρης: "Κατευθύνθηκαν στους διαιτητές Μαρινάκης και Θεοδωρίδης"

Πρώτη τοποθέτηση αξιωματούχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα γεγονότα του “Γ. Καραϊσκάκης”, αυτή του Δημήτρη Σαραϊδάρη, γενικού αρχηγού της ομάδας, ο οποίος μίλησε στο OPEN και μεταξύ άλλων, είπε:

«Υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση από το ξενοδοχείο, δεν γνωρίζω τον λόγο. Όπως γνωρίζεται δεν μπορούν να φτάσουν οι δύο αποστολές ταυτόχρονα και ξαφνικά μάθαμε ότι δεν μπορεί να μπει το πούλμαν εκεί που είχε συμφωνηθεί το πρωί στη σύσκεψη. Υπήρχε συμφωνία ότι το πούλμαν θα φτάσει μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει μια καθυστέρηση 10-12 λεπτών με τους παίκτες να ταλαιπωρούνται στο πούλμαν, ενώ υπήρχαν διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της αστυνομίας. Αποφασίσαμε να κατεβούμε εκεί και να διανύσουμε μια απόσταση 70-80 μέτρων και στην πορεία έγιναν τα γεγονότα που φαίνονται στα video με κάποιους που έφεραν διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού. Υπήρξε μια απώθηση αστυνομικού στον Σφιντέρσκι, Οι διαπιστευμένοι του Ολυμπιακού φορούσαν και κουκούλες. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας.

Εκείνο που έκανα ήταν να ζητήσω ξανά να ανοίξει η πόρτα και υπήρξε ένας διαπληκτισμός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά προπηλακισμός στον Μάκη Γκαγκάτση. Όταν δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα ενεργοποιήθηκε η αστυνομία και οι παρατηρητές του αγώνα.

Εγώ ήμουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν γνωρίζω τι έγινε στην εξέδρα, αυτό που γνωρίζω είναι τι έγινε στα αποδυτήρια».

Scroll Up