ΣΦ Άρη Ευόσμου: Αποχωρεί από τον Super 3

Συντάκτης: Share:

Με ανακοίνωσή του μέσω Facebook, ο ΣΦ Άρη Ευόσμου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Super 3 και από εδώ και στο εξής θα πορεύεται μόνος του, τονίζοντας πως παρά την απόφασή τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με κανέναν.

Η ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε όλο τον λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας σε κάθε γωνιά αυτού του κόσμου.Η αγάπη μας για αυτό το ένδοξο σωματείο που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και η αστείρευτη δίψα μας να τον υπηρετούμε με κάθε κόστος για την προσωπική μας ζωή, βάζοντας πλάτη ακόμα και στην ίδια μας την οικογένεια, είναι αδιαπραγμάτευτη, οικογένεια άλλωστε γίναμε μέσα στον οργανισμό αυτό, στο γήπεδο, στις εκδρομές, στο σύνδεσμο και σε ότι έχει να κάνει με την ζωή μας.
Πολλές φορές μέσα σε αυτή την οικογένεια, όπως και σε όλες τις οικογένειες πρέπει να λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις.
Ως μέλη του Ευόσμου αρχικά, και κατ’ επέκταση ως ζωντανός οργανισμός του οπαδικού κινήματος αυτού του συλλόγου, αποφασίζουμε να πορευτούμε μόνοι μας ως ΣΦ ΑΡΗ ΕΥΟΣΜΟΥ, το ίδιο λυσσασμένα δίπλα στο σύλλογο σαν οικογένεια χωρίς να έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανένα εφόσον αυτός αγαπάει τον σύλλογο με ανιδιοτέλεια.
Αυτό βέβαια δεν μας καθιστά εχθρούς απέναντι σε όποιον αγαπάει ότι αγαπάμε, για εμάς αδερφός μας είναι όποιος στα σπλάχνα του έχει τον ΘΕΌ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Για αυτό και μετά από σκέψη ωριμότητα και σύμπνοια πάρθηκε αυτή η απόφαση. Όποιος αλλοθρησκος θέλει να προσπαθήσει να φυτέψει σπόρους διχόνοιας μεταξύ μας να ξέρει ότι θα μας βρει μπροστά του.

ΥΓ. 1 Θα ενημερώσουμε όλους για την νέα σελίδα του συνδέσμου και τα μελλοντικά μας σχέδια.

ΥΓ. 2 Ραντεβού όλοι το Σάββατο στα αδέρφια μας στη κατά κίτρινη Κατερίνη»