Σήμερα κρίνεται στην Πειθαρχική επιτροπή της FIFA η υπόθεση του Άρη στο θέμα του ban

Συντάκτης: Share:
To παιχνίδι στη Λαμία θα κρίνει πολλά

Εκδικάζεται σήμερα στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA η υπόθεση του ban που έχει επιβληθεί στον Άρη.

ΕΠΟ και ΠΑΕ Άρης κατέθεσαν υπομνήματα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένει πλέον την δικαίωσή της!.

Τον Άρη στη σημερινή διαδικασία εκπροσωπούν οι Παναγιώτης Μπιλίρης και Κώστας Ζέμπερης. Ο τελευταίος είχε συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς στην FIFA και το CAS και είναι ειδικός σε υποθέσεις στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Η απόφαση της FIFA αναμένεται στις αρχές Μαρτίου μέσα σε διάστημα περίπου 10 ημερών. Εφόσον, η απόφαση δικαιώσει τον Άρη η υπόθεση κλείνει οριστικά. Σε αντίθετη περίπτωση η ΠΑΕ Άρης θα προσφύγει στο CAS.

Στον “φάκελο” φάκελο που κατατέθηκε από την ΠΑΕ περιλαμβάνονται αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η νέα ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά, μια και πρόκειται για άλλη εταιρία, με διαφορετικό ΑΦΜ και άλλο νομικό πρόσωπο.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της συντάσσεται με τις θέσεις της ΠΑΕ αναγνωρίζοντας ότι πρέπει να βοηθήσει, έχοντας μεγάλη ευθύνη που έφτασε το θέμα σε τέτοιο σημείο.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης έχει ήδη κάνει διάφορες επαφές με κυβερνητικά στελέχη και περιμένει συμπαράσταση και από την πολιτεία ενόψει και της συνάντησης που θα γίνει μεταξύ κυβέρνησης , UEFA και FIFA.

Scroll Up