Συγκλονιστικός Ιβάν Σαββίδης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ! Άφησε άφωνους τους δυο γιους του!

Συντάκτης: Share:

δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι πραγματικός ηγέτης του ΠΑΟΚ και όταν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ή π.χ. στη Χαλκιδική, αλλάζουν όλα, τελειώνουν οι διακοπές στελεχών που μαύρισαν τροπικά, είναι οι ζώνες “σφιγμένες” και όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση επί 24 ώρες μήπως τους ζητήσει να μιλήσουν στην τηλεδιάσκεψη και αυτοί δεν θα είναι, γιατί φοβούνται μήπως χάσουν την “χρυσή” θεσούλα τους, άρα το Skype και το Zoom είναι μονίμως ανοιχτά στο κινητό τους!

Η επόμενη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη, θα είναι να προχωρήσει όλες τις δουλειές για το γήπεδο, να ελέγξει τι κάνουν τα στελέχη της εταιρείας που ανέλαβε να σχεδιάσει τη νέα Τούμπα και φυσικά να προτείνει αυτή η εταιρεία στον κόσμο του ΠΑΟΚ τρία διαφορετικά σχέδια, για να επιλέξουν τελικά αυτό που αρέσει στους φιλάθλους και να χτιστεί το καινούργιο γήπεδο του Δικεφάλου του Βορρά.

Θα θυμίσουμε όμως, τη συγκλονιστική ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στη γιορτή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας του 2018, αναφερόμενος στη Νέα Τούμπα, στη νέα μεγάλη ενίσχυση της ομάδας αλλά και στην είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ιδιοκτήτης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ ζήτησε από τους γιους του να του υποσχεθούν πως το νέο γήπεδο της Τούμπας θα ολοκληρωθεί ακόμα και αν  του συμβεί κάτι και να βάλουν τη καρδιά του στα θεμέλιά της και τους άφησε άφωνους!

Χαρακτηριστικά: “Θα κατασκευάσω τη νέα Τούμπα! Είπα στους γιους μου, ότι ξεκίνησα πόλεμο και αν συμβει κάτι σε μένα, εσείς θα χτίσετε το γήπεδο. Από το κορμί μου να βγάλετε την καρδιά μου και να την βάλετε στα θεμέλια του γηπέδου. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μου!

Δεν θα πάω σε κανένα ελληνικό γήπεδο, αλλά θα είμαι παντού. Και θα τρέμουν από τη σκέψη ότι μπορώ να εμφανιστώ. Θα ξανα πάω στη Νέα Τούμπα!”

Στη συνέχεια τόνισε για τον Παναθηναϊκό πως: «εγώ τον έσωσα, γιατί αλλιώς το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πιο φτωχό», ενώ για τον Μελισσανίδη είπε: «Είμαι στα 60 μου χρόνια αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Άρα, ο Ιβάν γνωρίζει τα πάντα και απλώς επιλέγει αυτός τις κινήσεις του, οι οποίες δεν μπορεί να είναι εντυπωσιακές ούτε άνετες με την παρούσα Κυβέρνηση στην εξουσία, για πολλούς και διάφορους λόγους…