ΑΕ Χανιά: Ομιλία Ροκάκη και… Καλά Χριστούγεννα!

Συντάκτης: Share:

Την τελευταία τους προπόνηση εν όψει Χριστουγέννων πραγματοποίησαν τα Χανιά, με τον ηγέτη του συλλόγου Αντώνη Ροκάκη να δίνει το παρών στο γήπεδο, ενώ προχώρησε και σε ομιλία σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη θα επιστρέψουν στο γήπεδο στις 27/12.

Η ενημέρωση:

“Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η ομάδα μας έδωσε οικογενειακό δίτερμα στα Περιβόλια, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό οι ποδοσφαιριστές εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Μετά από το τέλος του διτέρματος “σήμανε” η χριστουγεννιάτικη άδεια για προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, που ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής (27/12) όταν και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση.

Σε προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, στο περιθώριο του οικογενειακού διπλού, μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης. Αφού μοίρασε ευχές για καλά Χριστούγεννα, τόνισε στους παίκτες ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να είναι πανέτοιμοι για να επιστρέψουν στη δράση σε λίγες ημέρες, ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στη θέση που της αρμόζει.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ’ όλα!