ΑΕΛ: Κλήθηκε σε απολογία ο Νικολιάς

Συντάκτης: Share:

Σε απολογία κλήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Αλέξανδρος Νικολιάς, γιατί ενώ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ έως τις 30/6/2022 και δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα (29/7) στο Καρπενήσι, όπου οι Θεσσαλοί από την Δευτέρα βρίσκονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο 27χρονος μέσος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και απειλείται με πρόστιμο  με πάνω από 10.000 ευρώ, επειδή δεν έχει πάει ακόμα στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά:

«Σε απολογία κλήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Αλέξανδρος Νικολιάς, γιατί ενώ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ έως τις 30/6/2022, εντελώς παράνομα, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα στο Καρπενήσι, όπου η ΑΕΛ από την Δευτέρα βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Επειδή κάποιοι διακινούν ψευδείς ειδήσεις περί του ότι ο Νικολιάς δεν θα είναι την τρέχουσα σεζόν στο ρόστερ της ΑΕΛ, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι και στο ρόστερ της ΑΕΛ θα είναι και με πρόστιμο το οποίο θα ξεπερνά τις 10.000€ θα τιμωρηθεί και δεν θα αποφύγει και την προετοιμασία όπως έκανε την προηγούμενη σεζόν παρουσιάζοντας καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος συνεχείς τραυματισμούς».