Ανυφαντάκης: «Μεγάλη νίκη, ο χρόνος υπέρ μας»

Συντάκτης: Share:

Μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο Καλαμαριάς ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των δυο προπονητών με τον τεχνικό της Δόξας να ευχαριστεί τους φιλάθλους της Δόξας για την στήριξη τους , ενώ ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε παράπονα από την διαιτησία υποστηρίζοντας ότι δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις


Ανυφαντάκης: “Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη”

«Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Μπορεί να είμαστε στη δεύτερη αγωνιστική αλλά μετά την ήττα της πρεμιέρας η κατάκτηση των βαθμών ήταν αναγκαία. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Η ομάδα θα βελτιωθεί μέρα με τη μέρα και το ιδανικό είναι να συνδυάζεται με τρίποντα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Κυνηγήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε», είπε, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Απόλλων.

Ο σκόρερ της αναμέτρησης, Νίκος Ιωαννίδης δήλωσε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που καιγόταν για τη νίκη, όπως εμείς. Μετά από ένα μεγάλο κενό διάστημα, καταφέραμε να κερδίσουμε και πιστεύω θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

 

Καλαϊτζίδης: «Δε μας δόθηκε καθαρό πέναλτι»

«Σ΄ έναν κακό ποιοτικά αγώνα, ο Απόλλων είχε τις ευκαιρίες ακόμα σε ανυπεράσπιστη την αντίπαλη εστία. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Από το πουθενά δώσαμε το δικαίωμα στη Δόξα να πετύχει το γκολ στο τέλος και να φύγει με τη νίκη. Ενοχλητικό φαινόμενο για ακόμα μία φορά οι αποφάσεις των διαιτητών. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν άλλα και καταλογίζουν άλλα πράγματα. Κι ενώ το σκορ είναι στο 0-0 δεν δίνεται καθαρό πέναλτι υπέρ μας που ενδεχομένως να καθόριζε το παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε για μη τήρηση της συμφωνίας που αφορά στο οικονομικό κομμάτι της Super League 2. Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που δημιούργησαν τη βλάβη στις ομάδες. Και να πληρώσουν το κόστος. Εμείς μπήκαμε στο περσινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας ότι αν καταταγούμε στην πρώτη δεκάδα, θα έχουμε συγκεκριμένα οικονομικά οφέλη. Ποιος θα πληρώσει αυτή τη βλάβη που δημιούργησαν αυτοί μην τηρώντας τα συμφωνηθέντα; Κανείς στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες. Αντί να δημιουργήσουν ένα υγιές περιβάλλον στην κατηγορία, θα τα κάνουν χειρότερα».