ΑΟ Ξάνθη: Τιμά την ημέρα της Γυναίκας με δωρεάν είσοδο στο ματς με την Νίκη Βόλου

Συντάκτης: Share:

Την Τετάρτη  (09/03, 15:00)  ο ΑΟ Ξάνθη υποδέχεται την Νίκη Βόλου  στο Xanthi FC Arena , για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

 

Ο ΑΟΞ, θέλοντας να τιμήσει την ημέρα της Γυναίκας (08/03), καλεί όλες τις γυναίκες να παρευρεθούν στον γήπεδο. Η είσοδός τους θα είναι δωρεάν.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι 10€ και για  τα παιδιά έως 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 9 Μαρτίου ως εξής :

Από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια

Τετάρτη 09/03 από τις 10:00 – 14:45

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου, τo οποίο θα πρέπει να είναι έγκυρο στην εφαρμογή COVID FREE GR.

 

Διευκρινήσεις για τους φιλάθλους μας:

 

Τα μεμονωμένα εισιτήρια θα εισέλθουν από τις Θύρες Γ – Β1.

Οι κάτοχοι διαρκείας Α1-Β1-Γ1, εισέρχονται από την Θύρα Β1.

Οι κάτοχοι διαρκείας Α, εισέρχονται από την Θύρα Γ και παραμένουν εκεί.

Η είσοδος για Α.μεΑ. και για τους συνοδούς θα είναι δωρεάν (Θύρα Γ).

Διευκρινήσεις εισόδου στο γήπεδο:

 

Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free GR για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα πριν από την είσοδο των θυρών.

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα COVID-19.

Για τα παιδιά ισχύει από 6 έως 12 ετών προσκόμιση αρνητικού self test 24ων ωρών μέσω της εφαρμογής gov.gr & από 13 έως 18 ετών προσκόμιση αρνητικού rapidtest 48 ωρών ή μοριακού 72 ωρών επίσης μέσω της εφαρμογής gov.gr .

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, προτρέπουμε τους θεατές να έχουν προσέλθει στο γήπεδο έως και 30 λεπτά νωρίτερα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

 

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται ταυτότητα , πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

 

Οι δημοσιογράφοι/ φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι , οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο [email protected] μέχρι το Τρίτη 08/03 και ώρα 17:00.

 

Η είσοδος τους θα γίνει από την Θύρα Γ.