Απειλή αφαίρεσης 9 βαθμών στην Κέρκυρα!

Συντάκτης: Share:

Ποινή μείωσης κατά 9 βαθμούς από τη μέχρι τώρα μηδενική συγκομιδή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 θα επιβληθεί στην Κέρκυρα από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, εφόσον δεν προβεί σε διακανονισμό των οφειλόμενων προς τους Δημήτρη Σανδραβέλη, Δημήτρη Θεοδωράκη και Τουράμ εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Τα προβλήματα για τους ουραγούς της κατάταξης Φαίακες δεν περιορίζονται μόνο στο αγωνιστικό τμήμα (6 ήττες σε ισάριθμους αγώνες), αλλά επεκτείνονται και στο διοικητικό-οικονομικό σκέλος, καθώς μπορεί να έχουν ρυθμίσει τα χρέη προς 18 πρώην ποδοσφαιριστές τους, ωστόσο, εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις, όπως αυτές των τριών πρώην αθλητών της, οι οποίοι δικαιώθηκαν στην αίτηση που κατέθεσαν προς το αρμόδιο δικαστήριο.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 138/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Σανδραβέλη του Ευθυμίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 339/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 139/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Θεοδωράκη του Βασιλείου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 337/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Ροτζέριο Κονσεϊσάο Ντο Ροζάριο του Εντμούντο κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 324/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».