Αποχωρεί από τον Εργοτέλη ο Έφορντ

Συντάκτης: Share:

Συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα «footballski.fr» παραχώρησε τη Δευτέρα (22/6) ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Τζόζεφ Έφορντ.

Σε αυτή, ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός έβγαλε και… επίσημα την είδηση ότι θα αποχωρήσει από τον Εργοτέλη, μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην κρητική ομάδα.

Ερωτηθείς για το αν η συνέχεια θα τον βρει σε άλλη ομάδα της χώρας μας ή αλλού, ο Αμερικανός άσος απάντησε ότι έχει μιλήσει ήδη με τον μάνατζερ του και του έχει μεταφέρει τις προτάσεις που υπάρχουν.

Παράλληλα, ευχαρίστησε άπαντες στον Εργοτέλη που τον βοήθησε αρκετά στο να βελτιωθεί τόσο νοητικά, όσο και ποδοσφαιρικά, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι έφτασε η στιγμή να εκμεταλλευτεί τις θυσίες που έκανε και να συνεχίσει το… ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Αναλυτικά το κομμάτι αυτό:

Το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται στα τέλη του Ιουνίου, είσαι έτοιμος για το μεγάλο άλμα και αν ναι στην Ελλάδα ή αλλού;:

«Το μέλλον είναι ιδιαίτερα λαμπρό. Μίλησα με τον μάνατζερ μου και είναι σε επαφή με αρκετές ομάδες. Κάποιες έχουν καταθέσει ήδη προτάσεις και είμαστε σε διαπραγματεύσεις για το οικονομικό κομμάτι. Τώρα περιμένουμε να δούμε ποια από εκείνες θα προχωρήσει. Μετά το τέλος τριών χρόνων, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη μου. Έμαθα αρκετά, βελτιώθηκα νοητικά και τον τρόπο με τον οποίο παίζω, θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τους προπονητές του Εργοτέλη. Ήρθε η στιγμή να εκμεταλλευτώ τις θυσίες που έκανα και να συνεχίσω το ταξίδι που ξεκίνησα».

Scroll Up