Αποχώρηση Μπελά από τον Απόλλων Λάρισας

Συντάκτης: Share:
Αποχώρηση Μπελά από τον Απόλλων Λάρισας

Την αποχώρηση του Άριαν Μπελά από της τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα ο Απόλλων Λάρισας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η απόφαση για το «διαζύγιο» ήταν συναινετική, με τον Αλβανό τεχνικό να δηλώνει πως «φεύγω σαν φίλος».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Άριαν Μπελά. Η λαρισινή ομάδα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Μπελά για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Αριάν Μπελά είχε στην Λάρισα δύο αγωνιστικές περιόδους, στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, με απολογισμό 20 νίκες, έξι ισοπαλίες και 12 ήττες, σε 38 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του Αριάν Μπελά ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα και οι δύο πλευρές αποφάσισαν σε κλίμα συναίνεσης να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός κ. Μπελά δήλωσε: “Φεύγω σαν φίλος από μια ομάδα που προσπάθησα να προσφέρω τα περισσότερα και θα ήθελα να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά καθώς και όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ, για την άψογη συνεργασία που είχαμε”».

Scroll Up