Απόλλων Πόντου: Αποχαιρέτισαν με χαμόγελα και ευχές 

Συντάκτης: Share:

Με μια όμορφη βραδιά έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας καθώς χθες  στο γνωστό εστιατόριο θαλασσινών της οικογενείας Παναγιώτη Λαζαρίδη ποδοσφαιριστές,  μέλη του προπονητικού τιμ και της διοίκησης  δείπνησαν και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα Πόντου με την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα 2 και οι «κοκκινόμαυροι» έκλεισαν τη χρονιά με οικογενειακό δείπνο.

Μέσα σε ζεστό κλίμα και έχοντας πετύχει τον στόχο που έθεσαν από την αρχή στο φετινό πρωτάθλημα  , άπαντες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και να συζητήσουν  στιγμές που έζησαν στον επίπονο και δύσκολο μαραθώνιο της SL2.

Το όμορφο βράδυ έκλεισε με ευχές αλλά και με   γλυκά που πρόσφερε ο Όμιλος φίλων Απόλλων Πόντου.

Πλέον, το ραντεβού ανανεώνεται για το καλοκαίρι με την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Ευχαριστήριο στην οικ. του Παναγιώτη Λαζαρίδη

 

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την επιχείρηση της οικογενείας του κ. Παναγιώτη Λαζαρίδη για την ευγενική του χειρονομία, και την προσφορά του χθεσινού δείπνου της ομάδος.

Το γνωστό από το 1983 εστιατόριο θαλασσινών που βρίσκεται στην Νικολάου Πλαστήρα 113 αποτελεί προορισμό όσων επιθυμούν να συνδυάσουν γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση».

Ακολουθεί φωτο ρεπορτάζ από την χθεσινή βραδιά