Βοσνιάδης: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση απο τον ΑΟ Τρίκαλα»

Συντάκτης: Share:

Tα Τρίκαλα είναι ο αντίπαλος της Νίκης Βόλου στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας  με το τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη να  περιμένει να γίνει μια μεγ’αλ Θεσσαλική μάχη.

 

 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι οι παίκτες του θα παίξουν με την ίδια νοοτροπία που είχαν και στα προηγούμενα ματς, με στόχο βέβαια το διπλό και την πρόκριση στους «16».

 

«Πρόκειται για ένα θεσσαλικό ντέρμπι. Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που έχει τη δική της δυναμική. Δεν έχουμε πλήρη αγωνιστική εικόνα, βρισκόμαστε σε μία συγκυρία χρονικά αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος, κατά την οποία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα στάνταρ της κάθε ομάδας. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την ίδια νοοτροπία που είχαμε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, μιλάμε για δύο ιστορικές ομάδες κι ο καλύτερος να περάσει στην επόμενη φάση. Ο δικός μας στόχος, φυσικά, θα είναι να είμαστε εμείς αυτή η ομάδα», είπε ο Βοσνιάδης στην επίσημη σελίδα των Βολιωτών στο facebook.

Με Ηρακλή Λάρισας το φιλικό και όχι με ΑΕΠ

Στο μεταξύ, άλλαξε ο αντίπαλος στο σαββατιάτικο (16/10) φιλικό ματς και θα είναι αντί για την Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης ο Ηρακλής Λάρισας, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο ΕΑΚ της πόλης της Μαγνησίας και να έχει ώρα έναρξης τις 15.00.