Βοσνιάδης: «Περιμένουμε να παίξουμε, αυτές είναι η πιθανές ημερομηνίες»

Συντάκτης: Share:

Το μέλλον της Super League 2 παραμένει άγνωστο, ωστόσο ο Αλέκος Βοσνιάδης αισιοδοξεί πως η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει.

 

O τεχνικός των Χανίων εξέφρασε την πεποίθησή του ότι :«απ’ την στιγμή που ξεκίνησε η Super League 1, πιστεύω ότι θα παίξουμε. Βέβαια, προέχει πάντα η ασφάλεια, εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, εκεί θα σηκώσουμε τα χέρια, αλλά το σημαντικό είναι ότι παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα. Καθημερινά υπάρχει αυτό που πρέπει να υπάρχει ως στάνταρ στην προπόνηση ώστε να μην κινδυνεύουν οι ποδοσφαιριστές.

 

Περιμένουμε την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και από ‘κει και μετά θα δώσουμε τη μάχη μας για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς αθλητές κι επειδή τα παιδιά δούλεψαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τον τρόπο που είχαμε επιλέξει, δείχνουμε -και αυτή τη στιγμή- ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δηλαδή με μια εβδομάδα προπονήσεων δείχνουμε ότι είμαστε καλά και δεν θα χρειαστούμε πολύ χρόνο για να πατήσουμε στα πόδια μας».

 

Αναφορικά με το πότε ενδέχεται να επανεκκινήσουν οι αγώνες στην κατηγορία, ο Έλληνας προπονητής είπε  πως ««πιστεύω ότι θα είναι την πρώτη ή την επόμενη εβδομάδα μετά την έναρξη της Super League 1. Το πολύ 20, 21 γιατί μετά δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Θα είναι κάπου 14 με 21 από την ώρα που θα δοθεί το “ΟΚ”. Αυτές οι δύο ημερομηνίες είναι οι πιθανές από την ώρα που θα πουν “ΟΚ”, ξεκινάμε».

 

Πηγή: athlitiko.gr

Scroll Up