Δήμαρχος Λάρισας για ΑΕΛ: «Τελειώνει μια περίοδος έντονης τοξικότητας»

Συντάκτης: Share:

Ως μια σημαντική ημέρα για όλη την πόλη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Λαρισαίων την χθεσινή αναφερόμενος -φυσικά- στην μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕΛ.
Ο Απόστολος Καλογιάννης έκανε λόγο για μια εξέλιξη η οποία τελειώνει την τοξικότητα σε όλη την πόλη και στις τάξεις της ομάδας.

«Σημαντική η ημέρα για την πόλη και ειδικά για την ΑΕΛ. Κλείνει μια περίοδος έντονης τοξικότητας στην τοπική κοινωνία και στις τάξεις των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης και συνέχισε:
«Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του, ο τέως μεγαλομέτοχος φρόντισε και πάλι να χρησιμοποιήσει δηλητηριώδη λόγο κατά θεσμικών και αθλητικών παραγόντων αλλά και απλών φιλάθλων. Δεν θέλησε ποτέ να ακούσει τις προτροπές μας, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην πόλη, για την αναγκαία διαφύλαξη της ενότητας. Είναι αναμφίβολα θετικό ότι η ΑΕΛ επιστρέφει στα χέρια Λαρισαίων. Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση να καταφέρει σύντομα να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε η προηγούμενη περίοδος και να αντλήσει τα θετικά στοιχεία από τις λαμπρές σελίδες της ομάδας, επαναφέροντας την, στη θέση που της αξίζει. Όλα τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε», κατέληξε.