Δόξα Δράμας: «Άδικος αποκλεισμός»

Συντάκτης: Share:

Δεν μπήκε στην κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο σύλλογος της Δράμας.

Το έγγραφο της Δόξας Δράμας προς την ΕΠΟ για τον αποκλεισμό της από την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «μαυραετούς» να τονίζουν ότι ήταν άδικος.

 

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει οτι το πρωί της Τρίτης απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, ζητώντας είτε να συμπεριληφθεί στην κλήρωση, καθότι πληρώσαμε το παράβολο συμμετοχής στη διοργάνωση και υπάρχει εκκρεμοδικία (μετά την άρνηση της ΕΕΑ για χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ομάδα μας και τις κινήσεις μας που επακολουθούν για τη δικαίωση σε δεύτερο βαθμό), είτε εναλλακτικά αναβολή της κλήρωσης.

Είμαστε καθ’ όλα νόμιμοι και για την παρουσία στη νέα Σούπερ Λιγκ 2, όπου έστω και με καθυστέρηση αισιοδοξούμε οτι θα συμπεριληφθούμε κανονικά, αλλά και για το Κύπελλο, όπου κακώς αποκλείστηκε η ομάδα μας.

Οι “Μαυραετοί” είναι εδώ, με αποφασιστικότητα και δυναμική, χωρίς ποτέ να καταθέτουν τα όπλα, όπως ανέκαθεν στην ένδοξη ιστορία τους.

Η Δόξα προχωρά σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να προασπίσει τα συμφέροντά της και να πάρει όσα δικαιούται και αδίκως έχει στερηθεί ως τώρα.