Δόξα Δράμας: Τέλος ο Μπύρος, αναλαμβάνει ο Χατζηελευθερίου

Συντάκτης: Share:

Η Δόξα Δράμας έχει νέο διοικητικό σχήμα από την Τρίτη (14/1).

Ο Ηλίας Χατζηελευθερίου αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ αντί του Γιάννη Μπύρου.

Ο Νίκος Πίτσογλου αναλαμβάνει αντιπρόεδρος των Δραμινών και αντικαθιστά τον Ανδρέα Οταπασίδη.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαρίστησε τους δύο άνδρες για την προσφορά τους στον σύλλογο και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τη νέα της προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων, όπως είναι γνωστό, ανακοινώθηκε η επικείμενη παραίτηση των Γιάννη Μπύρου και Ανδρέα Οταπασίδη, από τις θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αντίστοιχα, και αναζητήθηκαν οι αντικαταστάτες τους.

Ήδη η παραίτησή τους ολοκληρώθηκε και τυπικά και τις θέσεις τους κατέλαβαν ο Ηλίας Χατζηελευθερίου ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και ο Νίκος Πίτσογλου ως αντιπρόεδρος.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας με τη νέα της διοικητική σύνθεση εκφράζει τις ευχαριστίες της στον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Μπύρο και τον απερχόμενο αντιπρόεδρο Ανδρέα Οταπασίδη για την προσφορά τους στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Δόξα καλεί όλους τους φιλάθλους και όλους τους Δραμινούς να στηρίξουν το νέο διοικητικό ξεκίνημα της ομάδας, στέλνοντας προς όλους μήνυμα ενότητας και συνεργασίας, καλώντας τους ταυτόχρονα να υποδηλώσουν την στήριξή τους αυτή έμπρακτα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Scroll Up