Επίθεση Κούγια σε Φιλιππούση, Μπάρτζη και Σαράκη

Συντάκτης: Share:

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την παρέμβαση της UEFA στην υπόθεση αδειοδότησης του Άρη, μεταξύ άλλων, είπε…

“Αυτή η ομοσπονδία εξελέγη με ανθρώπους που έχουν καφετέριες, μπαρ, είναι χαμηλοτάτου επιπέδου. Οι άνθρωποι αυτοί επέλεξαν κάποιον που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο τον Ι. Φιλιππούση, για εκτελεστικό γραμματέα. Ο Φιλιππούσης δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ήταν στο γραφέιο του Κοντονή. Υπό την αιγίδα του Φιλιππούση καταργήθηκε η επιτροπή αδειοδοτήσεων. Κατάργησε και τον πιο έντιμο διευθυντή τον Γιώργο Δημητρίου και τον υποβίβασε σε απλό υπάλληλο κι έβαλε στη θέση του το νομικό σύμβουλο Σαράκη και προϊστάμενό του τον Μπάρτζη.

Πρωτοφανές αυτό που συνέβη. Το Διαιτητικό Δικαστήριο είπε ότι το προεδρείο της ΕΠΟ και οι Σαράκης και Μπάρτης παρανόμησαν. Εκκρεμεί στην επιτροπή δεοντολογίας το αίτημά μου να εκπέσουν .Ο Φιλιππούσης κατάργησε το οργανόγραμμα της ΕΠΟ. Ήταν σχέδιο. Ο Σαράκης όταν του ζητήθηκε η ευθύνη από την εκτελεστική επιτροπή είπε ότι μας είπαν να καλύψουμε μια απόφαση που έπρεπε να περάσει. Μπάρτζης και Σαράκης καταξεφτιλίστηκαν.

Αυτούς έχουν βάλει όπως φαίνεται για να κάνουν ένα παράνομο έργο. Καταξεφτιλίστηκαν στην κυριολεξία. Η UEFA τους είπε ότι αυτό που κάνετε είναι παράνομo και εξευτελίζει την ΕΠΟ. Είναι ακόμα στην ΕΠΟ αυτοί οι άνθρωποι που αμείβονται από εμάς. Αυτοί οι τύποι με επικεφαλής τον Φιλιππουση και εκτελεστικά όργανα του Μπάρτζη και Σαράκη να λένε να μην πάρει άδεια ο Άρης ώστε να ωφεληθεί η ΑΕΚ.

Ο Μπαλτάκος δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ήταν υπάλληλος στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Αυτά ετοιμάζουν για το ποδόσφαιρο. Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα και κοιτάει αυτά που συμβαίνουν. Θα μπορούσε να κάνει διαπιστωτική πράξη ο Αυγενάκης. Τι κάνει;

Δεν θα κάνω έφεση για την υποψηφιότητα του Μπαλτάκου”.