Εργομετρικά και λύση συνεργασίας με Βασιλόπουλο στην Παναχαϊκή

Συντάκτης: Share:
Εργομετρικά και λύση συνεργασίας με Βασιλόπουλο στην Παναχαϊκή

Προσέχουν για να έχουν στην Παναχαϊκή και προχώρησαν σε εργομετρικές εξετάσεις. Οι «κοκκινόμαυροι» πέρασαν τα τεστ σε δύο γκρουπ στο προπονητικό κέντρο «Αλ. Σπανός» στην Οβρυά και στο γήπεδο στην Αγυιά.

Η διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου και τη συνδρομή του γυμναστή Μάκη Παρασκευόπουλου που ήταν ο υπεύθυνος για τη διενέργεια των εργομετρικών με τους ποδοσφαιριστές ακολούθως να αναμένεται να αξιολογηθούν ως προς τα αποτελέσματα εν όψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

 

Στο μεταξύ, παρελθόν από τους Πατρινούς αποτελεί πλέον ο Βασίλης Βασιλόπουλος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βασιλόπουλο. Ευχόμαστε στον Βασίλη να έχει υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή του σε ότι επιλέξει να κάνει».

Από εκεί και πέρα, οι «ροσονέρι» ευχαρίστησαν δημόσια το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και συγκεκριμένα το Παράρτημα Αχαΐας.

 

Τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας Μανώλης Φιωτάκης, Αλέξανδρος Μαρούλης και Νικόλαος Ζέρβας, εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες κ. Γιώργο Παγκόπουλο και κ. Λέανδρο Κοκκόση.

Στο πλαίσιο αυτής της εκπαίδευσης τα στελέχη του “κοκκινόμαυρου” ιατρικού επιτελείου έλαβαν όλες τις απαραίτητες γνώσεις ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν σε μία άτυχη στιγμή από έναν τραυματισμό».

Scroll Up