Εργοτέλης: “Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας”

Συντάκτης: Share:

O Εργοτέλης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια και αναγκαστικά θα έχει μεταγραφικούς περιορισμούς, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει στη Σούπερ Λίγκα 2

 

Η ομάδα της Κρήτης αν , και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για την αδειοδότησή του δεν τα κατάφερε  Όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ  η έφεση απορρίφθηκε, αλλά υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει στη Σούπερ Λίγκα 2.  δήλωσε  σχετικά ο αντιπρόεδρός της, Γιώργος Τουτζάρης.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης κάνει γνωστό ότι η έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν έγινε δεκτή.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα μας  θα αγωνιστεί με μεταγραφικούς περιορισμούς στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2. Συγκεκριμένα θα μπορεί να ενισχυθεί με παίκτες κάτω των 23 ετών τα επόμενα δύο χρόνια ενώ δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης κ. Τουτζάρης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: « Καταθέσαμε την έφεση γνωρίζοντας την δυσκολία στην ανατροπή της απόφασης. Εφόσον το τεκμήριο της αναλογικότητας των ποινών δεν έγινε αποδεκτό συνεχίζουμε στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου στα πλαίσια της απόφασης. Η ομάδα μας παραμένει πίστη στο πλάνο που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, αυτό της παραγωγής ελκυστικού ποδοσφαίρου και παράλληλα  την παραγωγή και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε ένα βήμα μπροστά», αναφέρει η ανακοίνωση του Εργοτέλη.

Scroll Up