Έστειλε τα πρωτόκολλα υγιεινής για να ξεκινήσει τις προπονήσεις ο Εργοτέλης

Συντάκτης: Share:

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αδράνειας στον Εργοτέλη πλέον όπως και στις υπόλοιπες ομάδες της Super League 2 έχουν αρχίσει να κινούνται ενεργά για να επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες σε ρυθμούς προπονήσεων.

 

Σήμερα η ΠΑΕ Εργοτέλης υπέγραψε και απέστειλε στις αρμόδιες αρχές τα πρωτόκολλα υγιεινής προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να γυρίσουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Εργοτέλη.

 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό όπου αναμένεται κάθε φορά που θα διεξάγονται για όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν ένα κόστος γύρω στις 3.000 ευρώ το οποίο οι ομάδες της Super League 2 προσπαθούν από κοινού να βρουν χορηγίες για να καλυφθούν καθώς οι περισσότερες είναι δύσκολο να πληρώνουν αυτά τα χρήματα κάθε μια εβδομάδα ουσιαστικά.

 

Αν όλα τα τεστ είναι αρνητικά τότε ο Εργοτέλης θα μπορεί να επιστρέψει άμεσα την επόμενη ημέρα στις προπονήσεις. Χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτό δεν υπάρχει ακόμα αλλά το πιθανότερο είναι οι παίκτες του Εργοτέλη να πατήσουν ξανά το βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: prismanews.

Scroll Up