Έτοιμος για την επιστροφή ο Λεβαδειακός -Ολοκληρώθηκαν τα τεστ- εν αναμονή αποτελεσμάτων

Συντάκτης: Share:
Έτοιμος για την επιστροφή ο Λεβαδειακός -Ολοκληρώθηκαν τα τεστ- εν αναμονή αποτελεσμάτων

Τα απαραίτητα τεστ για την επιστροφή στις προπονήσεις υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.

Έπειτα από 2,5 περίπου μήνες υπήρξε συγκέντρωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας της Βοιωτίας, στη Χαιρώνεια, για τα διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να προγραμματιστεί η επανέναρξη των προπονήσεων.

 

Η ενημέρωση του Λεβαδειακού έχει ως εξής:

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια συγκεντρώθηκαν έπειτα από 2,5 μήνες οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ για τον Covid-19, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

 

Η διαδικασία ξεκίνησε το πρωί, με τους παίκτες να φτάνουν χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ κατά την άφιξή τους και πριν την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις περνούσαν από τον απαραίτητο έλεγχο.

 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τα διαγνωστικά τεστ, την ευθύνη των οποίων είχε ο Όμιλος Ιατρικής Διάγνωσης και υπό την επίβλεψη του υγειονομικού υπευθύνου της ομάδας κ. Κωνσταντίνου Κολοκυθά.

 

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί το ιατρικό team για την άριστη συνεργασία. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να προγραμματισθεί η επανέναρξη των προπονήσεων της ομάδας.

Scroll Up