Φιλικό με Άρη Αβάτου και… καρφιά στη Βέροια η Ξάνθη

Συντάκτης: Share:

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας απέναντι στον Άρη Αβάτου ανακοίνωσε η Ξάνθη, με τους Θρακιώτες παράλληλα να κάνουν… επίθεση στη Βέροια για την ακύρωση της αναμέτρησης που ακυρώθηκε.

 

Η ανακοίνωση για την ακύρωση του φιλικό με τη Βέροια:

«Το προγραμματισμένο παιχνίδι προετοιμασίας με την Βέροια που επρόκειτο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 4/9 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Φελώνης, ακυρώθηκε.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, ότι ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την εξέλιξη αυτή καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα μάς γνωστοποίησε, ότι τελικά δεν θα μεταβεί στην Ξάνθη».

 

Η ανακοίνωση για το προγραμματισμένο φιλικό με την Ξάνθη:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημερώνει πως και στο παιχνίδι προετοιμασίας της Κυριακής (5/9) με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο της Φελώνης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα για τους ενήλικες θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο της Φελώνης με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο 6μηνο με την βεβαίωση νόσησης.

Για τους ανήλικους είναι προαπαιτούμενο είτε το μοριακό test (εντός 72 ωρών από την ώρα έναρξης του αγώνα), είτε το rapid test (εντός 48 ωρών από την ώρα έναρξης του αγώνα), τα οποία πρέπει να είναι δηλωμένα στο gov.gr και να υπάρχει η σχετική βεβαίωση.

Τα παιδιά έως 12 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με self test (εντός 24ων ωρών).

Απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας για όλους».