Απάντησε στον Τουτζάρη ο Βρέντζος

Συντάκτης: Share:

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη  Γιώργος Βρέντζος ο οποίος απάντησε στην δήλωση του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Τουτζάρη αφήνοντας αιχμές για την παρούσα διοίκηση στην διαχείριση της ομάδας.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Βρέντζου:

«Διάβασα με προσοχή τη δήλωση του κου Τουτζάρη ως απάντηση στην ανάρτηση του Προέδρου του “Ερασιτέχνη”, Γιώργου Στειακάκη, αλλά ουσιαστικά και στις δικές μου δηλώσεις. Το περιεχόμενο της δεν με εξέπληξε, δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από έναν “περαστικό” υπάλληλο ο οποίος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μη χάσει το μεροκάματο (λογικό κι ανθρώπινο). Θα προτιμούσα βέβαια ν’ απαντήσει το αφεντικό του αλλά φαίνεται ότι δεν έχει χρόνο ούτε για μια δήλωση για τον Εργοτέλη για τον οποίο τόσο πολύ “ενδιαφέρεται”. Σε πρώτη φάση έχω ν’ απαντήσω στον υπάλληλο του “εξαφανισμένου” ιδιοκτήτη τα εξής:

 

Το δικαίωμα να εκφράζομαι δημόσια για τον Εργοτέλη, όποτε κι όπως επιθυμώ, το έχω κερδίσει και πληρώσει κυριολεκτικά κι όχι “ανέξοδα”. Ανέξοδη – και μάλιστα το αντίθετο – είναι η δική του ενασχόληση με τον Εργοτέλη.

 

Πότε δήλωσε ο κος Σάμι, εκτός από το πρόσφατο χυδαίο γραπτό μήνυμα του προς εμένα, ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησης των μετοχών της ΠΑΕ:

 

Αφού δεν τίθεται τέτοιο θέμα κι όλη αυτή η ιστορία ακούγεται κάθε καλοκαίρι ως κακόγουστο αστείο, γιατί πέρυσι τον Ιούλιο, μετά από εντολή του αφεντικού του, μου ανέφερε τα βασικά οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ (με προσθαφαιρέσεις κάθε φορά);

 

Ο κος Τουτζάρης, εκτός από προβλήματα μνήμης και μαθηματικών, φαίνεται να μην κατανοεί πολύ καλά και διάφορες έννοιες όπως για παράδειγμα “ηγέτης”. Ηγέτες του Εργοτέλη στη σύγχρονη ιστορία του ήταν άνθρωποι με αγάπη, πάθος κι όραμα όπως οι Νίκος Τζώρτζογλου και Γιώργος Σουλτάτος, ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης, ακόμα κι ο νυν Πρόεδρος του “Ερασιτέχνη” Γιώργος Στειακάκης όσο του επιτρέπει ο ρόλος του. Όχι κάποιοι που καλά-καλά δεν ξέρουν κατά που πέφτει το Μαρτινέγκο και δεν έχουν δακρύσει για τον Εργοτέλη, όσα χρήματα κι αν έχουν βάλει.

 

Χαίρομαι, με κάνει κι ευθυμώ, που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι τόσο “ρεαλιστής” που την κοστολογεί με 3-3,5 εκατομμύρια (2 φορές όσα χρήματα ισχυρίζεται ότι έχει βάλει συν τα χρέη)!

 

Αφού οι κύριοι Σάμι και Τουτζάρης θεωρούν μίζερο το ελληνικό ποσόσφαιρο γιατί δεν το εγκαταλείπουν; Ο μεν κος Σάμι έχει κι άλλη ποδοσφαιρική ομάδα καθώς κι άλλες επιχειρήσεις στην πατρίδα του, ο δε κος Τουτζάρης μπορεί είτε να μετακομίσει στην Αίγυπτο και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αφεντικό του είτε να επιστρέψει στη δική του επιχείρηση εστίασης στην Κύπρο (εκτός κι αν μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στον Εργοτέλη του κάνουν πρόταση οι σεΐχηδες της Μάντσεστερ Σίτι που έχει και προβλήματα στην οικονομική διαχείριση).

 

Αφού ο κος Σάμι δείχνει τόσο μεγάλο σεβασμό, συνέπεια κι ενδιαφέρον για τον Εργοτέλη, γιατί “φέσωσε” την ΠΑΕ μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια με 700.000-800.000 ευρώ (μην είναι και περισσότερα) και οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες (και προ κορονοϊού);

 

Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο εγώ όσο κι όλοι οι Εργοτελίτες, τον απολογισμό του τριετούς πλάνου που έχει δηλώσει ότι θα κάνει στο τέλος της σεζόν ο Κος Τουτζάρης. Ελπίζω μέχρι τότε να δώσει κάποιες πιο πειστικές απαντήσεις τόσο στον Πρόεδρο του Συλλόγου όσο και στον κόσμο του Εργοτέλη…».

 

Πηγή:liganews.gr

Scroll Up