Η αποστολή της Δόξας Δράμας ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Share:
Η αποστολή της Δόξας Δράμας ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Με νέα πρόσωπα τους Κόντο και Καψάλη και απόντες τους Σαμπανίδη και Αποστολίδη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο, για την 8η αγωνιστική της Super League 2 (17.30, ΕΡΤ SPORTS).

 

Οι «Μαυραετοί», αήττητοι εκτός έδρας, θα διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, διευρύνοντας και άλλο το αήττητο σερί έξι αγωνιστικών και με οδηγό τις επιτυχίες εκτός Δράμας (7 πόντοι συγκομιδή σε 3 εξόδους).

Στη 19μελή αποστολή για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη μετέχουν οι Μένκα, Ηλιάδης, Σιώπης, Παπαργυρίου, Αναστασίου, Κουκόλης, Καψάλης, Μαρκοπουλιώτης, Πινδώνης, Οικονόμου, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Χάμοντ, Παρασκευάς, Κρητικός, Κόντος, Ρόβας, Ιωαννίδης και Περέγιο.

 

*Υπενθυμίζεται ότι η Κ19 της Δόξας αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στο γήπεδο Μοναστηρακίου την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας, για τη 2η αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στην επιτυχία με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα (4-2), με απόντες τους τραυματίες Κανταρτζή και Μακράκη.

Scroll Up