Καλλίας: “Τιμή μας που βρισκόμαστε στον Απόλλωνα”

Συντάκτης: Share:

O νεαρός  ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, ο Γιώργος Καλλίας, εκπροσώπησε την ομάδα του στις δηλώσεις που έγιναν μετά το ματς με τον Πλατανιά.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Καλαμαριάς χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο σύλλογο.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Από τη μεριά μας έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Ο κόουτς προσέγγισε πολύ όμορφα το παιχνίδι, μας έδωσε σωστή τακτική, ατυχήσαμε γύρω στο 75’ και έδωσε πέναλτι ο διαιτητής, αλλά δεν ξέρω εάν ήταν λανθασμένο ή όχι. Μετά, ήταν φυσιολογικό, έπεσε η ψυχολογία μας, έπεσαν και οι ρυθμοί μας και δεχθήκαμε ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις. Το κεφάλι μας είναι ψηλά, ξέρουμε ότι σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέχρι το τέλος γιατί αγωνιζόμαστε σε μια πολύ ιστορική ομάδα και για μας είναι τιμή που βρισκόμαστε στον Απόλλωνα».

Για το αν πίστεψε ότι μπορούσε η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα: «Με τα 2-3 φάουλ που κερδίσαμε κοντά στην περιοχή, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς δε βγήκαν τόσο καλά τα χτυπήματα, είχαμε μία ακόμα ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε αλλά δυστυχώς ατυχήσαμε».

Scroll Up