Κλειστή λόγω Covid19 η αυριανή “πρώτη” του Εργοτέλη

Συντάκτης: Share:

Αύριο Πέμπτη (30/7) στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού των ”κιτρινόμαυρων” το οποίο σηματοδοτεί και την εκκίνηση της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

 

Παράλληλα η διοίκηση των Κρητικών ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας για την κατάσταση που επικρατεί στο δυναμικό της αλλά και διαβεβαίωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομική προστασίας ενάντια στην πανδημία Covid-19 .

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Αύριο Πέμπτη (30/7) στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού των ”κιτρινόμαυρων” το οποίο σηματοδοτεί και την εκκίνηση της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με νέα πρόσωπα τα οποία έχουν ενταχθεί στο τεχνικό team όπως και στο ρόστερ της ομάδας μας.

Η έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται λίγο διαφορετική απ’ τις προηγούμενες καθώς οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του Covid19, δεν θα επιτρέψουν την παρουσία τόσο των εκπροσώπων των ΜΜΕ, όσο και των φίλων της ομάδας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο, το τρίτο και τελευταίο γκρουπ ποδοσφαιριστών πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ υπό την καθοδήγηση του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου του συλλόγου μας.

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Bruce, Conraad, Neral”

Scroll Up