Κολιτσιδάκης: «Αργήσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ»

Συντάκτης: Share:

Ο προποντητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε μετά την ήττα των «μαυραετών» στη Νίκαια από τον Ιωνικό και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του άργησε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Δράμας:

«Όποιος κάνει ευκαιρίες και πετυχαίνει γκολ κερδίζει τα παιχνίδια. Εμείς αργήσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Το κάναμε αφού είχαμε δεχθεί ήδη τέσσερα, οπότε φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Πάντως και πάλι μας στοίχησαν τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε συνέχεια. Από τις αλλαγές που κάναμε μόνο του Χάμοντ ήταν για λόγους τακτικής αφού έχει ήδη τρεις κάρτες και ήθελα να τον προφυλάξω γιατί τον θέλουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ο Τάσιος, ο Νασιμέντο, ο Παπαργυρίου που έγινε αλλαγή στην αλλαγή, ήταν όλες αναγκαστικές. Εξίσου καθοριστικό ήταν και το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε μόλις στο 5′. Στη συνέχεια είχαμε δύο καλές χαμένες ευκαιρίες και ενώ προσπαθούσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και έγιναν όλα πιο δύσκολα. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο που είναι πολύ σημαντικό για μας».

Από την άλλη ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, ανέφερε πως η συνολική εικόνα του Ιωνικού ήταν καλή και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού:

«Είχαμε καλή απόδοση στο παιχνίδι αλλά δεν διαχειριστήκαμε το σκορ και δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς να πρέπει. Δεν μένω ωστόσο στα δυο λάθη, καθώς η συνολική μας εικόνα ήταν καλή και πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα και την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Από εκεί και πέρα είναι νωρίς να μιλάμε για το τι θα γίνει στο μέλλον, εμείς έχουμε μπροστά ένα ματς με τον Λεβαδειακό όπως όλα τα υπόλοιπα.

Θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες και θα πάμε να παίξουμε στη Λιβαδειά σεμνά, ταπεινά και με τη δυναμική που έχουμε».

Πηγή: SportDrama.gr