Κολιτσιδάκης: “Στόχος της Δόξας η εξάδα – Η νίκη αφιερωμένη στον κόσμο της Δράμας”

Συντάκτης: Share:

Απόλυτα ικανοποιημένος για το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Ιωνικό ο τεχνικός της Δόξας Θανάσης Κολιτσιδάκης  συνεχάρη τους παίκτες του ενώ τόνισε ότι ο στόχος των «μαυραετών «είναι η πρώτη εξάδα.

«Αν το δούμε βαθμολογικά είναι μια μεγάλη νίκη, αν το δούμε βάση ιστορίας των δύο ομάδων και βάση φανέλας νομίζω ότι η Δόξα Δράμας είναι μια τεράστια ομάδα. Σήμερα το αποδείξαμε κόντρα στον πρωτοπόρο. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή, έχουμε και τρία ακόμη παιχνίδια από αναβολές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση και στο Γιάννη Ξανθόπουλο για το ρόστερ. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, βαθύ ρόστερ. Τα νέα παιδιά όσες φορές καλούνται να παίξουν τα καταφέρνουν φοβερά. Γενικά έχουμε μια ομάδα με πολύ καλό κλίμα, οικογενειακό, που φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

-Το παιχνίδι έπρεπε να είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο. Κρίμα που τελείωσε μόνο με ένα γκολ. Έπρεπε να είχαμε πετύχει τρία. Κρίθηκε στο δεύτερο γκολ όπου πατήσαμε πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Δεν κινδυνέψαμε μέχρι το τέλος αλλά σίγουρα πάντα μια διαφορά ενός γκολ είναι επικίνδυνη.

-Ο στόχος είναι η πρώτη εξάδα αλλά είναι πολύ νωρίς. Έχουμε πολλά παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή συνεχόμενα. Μια πολύ επίπονη κατάσταση. Σήμερα είχαμε πέντε παίκτες τραυματίες. Βήμα – βήμα θα το πάμε όπου μπορούμε καλύτερα.

Σε ότι αφορά τους νεαρούς δραμινούς της ομάδας, ο καθένας ότι αξίζει το παίρνει. Ο Κυριακίδης είναι 17 χρονών και έγινε επαγγελματίας. Είναι ένα παιδί που εγώ το πιστεύω πάρα πολύ. Μπορεί σε δύο τρεις αγωνιστικές να τον δείτε βασικό. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Όλα τα παιδιά που προσπαθούνε και αξίζουνε θα πάρουνε ευκαιρίες.

Την νίκη την αφιερώνω στον κόσμο της Δόξας και ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας έστω και από μακριά»..