Μονόδρομος η  νίκη για τον Πιερικό  την Τετάρτη κόντρα στον Θεσπρωτό στο Α΄ΔΑΚ

Συντάκτης: Share:

 Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον Πιερικό στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής Super League 2 με τον Θεσπρωτό στην Κατερίνη, το οποίο θα διεξαχθεί εμβόλιμα την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου (15.00).

 

Η ομάδα της Πιερίας δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών και μόνος της στόχος αποτελεί το τρίποντο που θα της δώσει το δικαίωμα να ξεφύγει απο την επικύνδινη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Άγχος δεν υπάρχει στους ποδοσφαιριστές αφού οι περισσότεροι απο αυτούς έχουν την εμπειρία τετοιων παιχνιδιών αλλά και της κατηγορίας που αγωνίζονται. Αντίθετα υπάρχει θέληση για τη νίκη.

 

Στα θετικά για τον Γιώργο Βαζάκα, είναι η επιστροφή των Παντελιάδη, Τοπαλίδη, Ίτσιου που επιστρέφουν αφού εξέτισαν την τιμωρία της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, ενώ επιστρέφει και ο Χαντζάρας που έλειψε λόγω αδιαθεσίας απο το παιχνίδι της Ξάνθης.

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 στο γήπεδο του Πιερικού (Α΄ΔΑΚ) και οι άνθρωποι του Κατερινιώτικου συλλόγου, καλούν τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα να πετύχει μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη.

Πηγή: pieriasport-news.gr