Μπαλτάκος: «Η εισήγησή μου θα είναι να ανέβουν οι δύο πρωταθλητές της Super League 2»

Συντάκτης: Share:

Στο θέμα της ανόδου από τη Super League 2 στα σαλόνια αναφέρθηκε σε συνέντευξή του o Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προανήγγειλε πως είναι πιθανό να αλλάξει το 1+1 της Super League 1 και να πάμε στο 2+1. Επί της ουσίας είπε ότι η δική του εισήγηση θα είναι να ανέβουν οι πρωταθλητές των Ομίλων της SL2, δηλαδή δύο ομάδες, και ακόμη μία να παίξει μπαράζ.

«Ο μόνος που μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο είναι η ΕΠΟ. Οταν παρεμβαίνει ο υπουργός, όπως πέρυσι και κάνει αναδιάρθρωση βλέπετε τι γίνεται. Δεν μπορεί να ξέρει κανένας υπουργός ούτε οι επιτελείς του αυτά τα οποία γνωρίζει η ΕΠΟ».

Και συνέχισε. «Θα συζητήσουμε το θέμα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν 34 ομάδες και ν’ ανεβαίνει ένας. Είναι κάτι που θα συζητηθεί, δεν είμαι μόνο εγώ εκεί. Εμένα η άποψή μου είναι πάρα πολύ απλή. Θα πρέπει από κάθε όμιλο της κατηγορίας αυτής ν’ ανεβαίνει σίγουρα ο πρωταθλητής και να παίζει μπαράζ ο δεύτερος. Εγώ θα ήθελα ν’ ανεβαίνουν 2+2, αλλά επειδή βλέπω ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσχέρειες, η δική μου πρόταση θα είναι ν’ ανεβαίνουν οι δύο πρωταθλητές και ο 2ος να παίζει να μπαράζ».

 

Πηγή: Over FM Πάτρας