Οι νεαροί Δημητριάδης και Τσελεμπάκης επαγγελματίες στην Ξάνθη

Συντάκτης: Share:

Δυο δικά της παιδιά οι νεαροί Δημητριάδης και Τσελεμπάκης θα είναι στα πλάνα του Μονρόι στη διάρκεια της  νέας σεζόν καθώς η  Ξάνθη τους επιβράβευσε με την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων.

 

Ο λόγος γίνεται για τον 19χρονο αριστερό μπακ Φίλιππο Δημητριάδη και τον 16χρονο μέσο Σαράντη Τσελεμπάκη, με τον Τζέιμι Μονρόι να είναι εκείνος που θα κρίνει αν στη διάρκεια της προσεχούς σεζόν τους βάλει στα πλάνα του για την πρώτη ομάδα των Θρακιωτών.

Η ανακοίνωση  αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του, Φίλιππο Δημητριάδη και Σαράντη Τσελεμπάκη.

 

Ο πρώτος (αριστερά στην φωτογραφία) είναι γεννηθείς το 2002 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του ΑΟΞ, ενώ το 2019 και το 2020 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Ηρακλή Ν. Ζυγού και την Ελπίδα Σαπών. Ο δεύτερος (δεξιά στην φωτογραφία) είναι γεννηθείς το 2005, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή κι έχει κληθεί στην Εθνική Παίδων. Είχε αποκτηθεί από τη Νίκη Απαλού το 2019 και δύο χρόνια αργότερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΕ, καλή επιτυχία και στην μεγάλη μας ομάδα!».