Παπαδημητρίου: “Δεν θα αφήσω  την Αναγέννηση Καρδίτσας να διαλυθεί”

Συντάκτης: Share:

Η ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας φαίνεται ότι έφερε γκρίνιες στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, φρόντισε να στείλει μήνυμα στους αμφισβητίες τη Δευτέρα (21/2).

 

Σε δήλωσή του τονίζει ότι δεν θα αφήσει την ΑΣΑ να διαλυθεί, υπογραμμίζοντας ότι στηρίζει τους παίκτες και όλο το επιτελείο, με το ταμείο να γίνεται στο τέλος της σεζόν.

 

Αναλυτικά: «Όλοι αυτοί που εδώ και τόσα χρόνια ταλαιπωρούσαν την Αναγέννηση Καρδίτσας και την άφησαν να βολοδέρνει και να διασύρεται εμφανίστηκαν ξανά. Έχω να τους πω και να τους ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

 

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν στο τοπικό με τα γνωστά σε όλους προβλήματα. Ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα για να βρίσκεται σήμερα εδώ και να βαδίζει με αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει στην ιστορία της. Δεν θα αφήσω την ομάδα να διαλυθεί και δεν θα κάνω σε κανέναν αυτό το χατίρι.

 

Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να στηρίζω τους παίκτες μας και όλο το επιτελείο. Θα είμαι παρών και σήμερα και αύριο για το καλό της ομάδας. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

 

Μαζί με όλους εκείνους που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και πιστεύουν στο εγχείρημά μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Τίποτα δε χάθηκε».