ΠΑΣ Γιάννινα: Οδύσσεια το ταξίδι στο Καρπενήσι ακυρώθηκε η προπόνηση

Συντάκτης: Share:
ΠΑΣ Γιάννινα: Οδύσσεια το ταξίδι στο Καρπενήσι ακυρώθηκε η προπόνηση

Οδύσσεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα για το Καρπενήσι καθώς διήρκεσε σχεδόν 7,5 ώρες και ταλαιπώρησε αρκετά τα μέλη της αποστολής των Γιαννιωτών.

Το πούλμαν της γιαννιώτικης ομάδας αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τα Γιάννινα προς το Καρπενήσι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χαμηλώσει ταχύτητα και στροφές, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες στάσεις.

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν το ταξίδι να διαρκέσει κάτι παραπάνω από 7,5 ώρες. Η αποστολή του ΠΑΣ ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί από το Πανηπειρωτικό Ανατολής και έφτασε στον προορισμό της στο Καρπενήσι περίπου στις 16:30 το απόγευμα.

Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 18:30 προπόνηση στο γήπεδο του ξενοδοχείου Avaris ακυρώθηκε και στη θέση της έγινε γυμναστική και ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Avaris. Λογικό καθώς όλα τα μέλη της αποστολής προέρχονταν από το κουραστικό ταξίδι και άλλωστε ο παράγοντας της κούρασης και η ζέστη ήταν και η επίσημη εκδοχή της ομάδας.

Δυστυχώς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το πούλμαν της ομάδας αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα, κάτι που πρέπει να λυθεί ενόψει της νέας χρονιάς.

 

Πηγή: passports

Scroll Up