Προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Super League 2

Συντάκτης: Share:

Η Super League 2 θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ανατρέψει την -οριακή και κατά του δεδικασμένου- απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε την Τετάρτη (31/07) και μεταξύ άλλων αποφάσισε σχετικά με τα κριτήρια υποβιβασμού των ομάδων μεταξύ των κατηγοριών.

 

Με ψήφους 9-8 αποφασίστηκε ο 14ος της βαθμολογίας θα υποβιβάζεται απ’ ευθείας στη Super League 2, ενώ ο προτελευταίος, ο 13ος δηλαδή της βαθμολογίας, θα οδηγείται σε μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

 

Αυτό ήταν αντίθετο στην πρόταση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, να μην υπάρχουν μπαράζ και να προβιβάζονται απευθείας δυο ομάδες, όπως επίσης και να υποβιβάζονται αντίστοιχα απευθείας δυο ομάδες. Πλέον η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 αναμένεται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

 

Ο πρόεδρος της FL Λεωνίδας Λεουτσάκος με δήλωσή του στη “Δίκη” τόνισε: «Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο. Άλλωστε η περυσινή απόφαση του ανώτατου πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ μας δίνει αυτό το δικαίωμα στον μέγιστο βαθμό».