Ρότσα: Τιμή η βράβευσή μου από Μακεδονικό

Συντάκτης: Share:

Για την βράβευση που έλαβε χώρα στο περιθώριο της αναμέτρησης του Μακεδονικού με τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, μίλησε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο μία τέτοια βράβευση.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Η βράβευση του Μακεδονικού αποτελεί τιμή για εμένα για τα όσα έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο και σίγουρα ήταν μία συγκινητική στιγμή αυτή, με τον Λάκη Σημαιοφορίδη να κάνει την εν λόγω βράβευση καθώς είχαμε περάσει πολλά χρόνια μαζί. Για εμένα αυτό δείχνει πράγματα και εκτός των αγωνιστικών χώρων».

Ο έγκριτος νομικός, Λάκης Σημαιοφορίδης, ανέφερε: «Πραγματικά τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ρότσα, είχαμε μιλήσει προ ημερών και δεν ήξερε ότι θα του κάνω εγώ τη βράβευση, είναι από τους ανθρώπους που ανέβασαν το επίπεδο της χώρας μας τόσο με τη συμπεριφορά τους όσο και με την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Την πρώτη χρονιά που ήμουν στον Παναθηναϊκό έπαιζα στην ίδια θέση με τον Χουάν».