Στα πλάνα του Πλατανιά οι Μάικιτς και Ουες για το ματς στην Καλαμαριά

Συντάκτης: Share:

 Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πλατανιάς  για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου  στην Καλαμαριά .

 

Το ευχάριστο είναι επιλύθηκαν τα προβλήματα  καθώς  απ΄ ό,τι φαίνεται και ο Μάικιτς είναι καλύτερα και άρα υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής. Επίσης σε καλή κατάσταση είναι και ο Ουές, μετά την περιπέτεια που πέρασε με το κάταγμα στη μύτη του.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

«Μια απαιτητική εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τον Πλατανιά Χανίων. Η ομάδα μας αν και έδωσε τρεις δύσκολους αγώνες μέσα σε έξι μέρες, κατάφερε να ανταπεξέλθει με επιτυχία και το πρόσημο από τη συνολική προσπάθεια είναι θετικό.

Οι στροφές έφτασαν όλες αυτές τις ημέρες στο… κόκκινο, καθώς κάθε παιχνίδι είχε τη δική του ιδιαιτερότητα και για να ανταμείψει την υπερπροσπάθεια των παικτών, ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, τους είχε δώσει διήμερο ρεπό (Δευτέρα – Τρίτη).

Από σήμερα όμως, δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να κοιτάμε προς τα πίσω, καθώς μπροστά μας υπάρχει ακόμα ένας σημαντικός αγώνας, στην Καλαμαριά την Κυριακή (10/11, 14:45), απέναντι στον Απόλλωνα.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ξεκίνησε χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, παρά των καταπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας».