Στις 2 Ιουλίου η πρώτη της Παναχαϊκής

Συντάκτης: Share:

Την Τρίτη 2 Ιουλίου  θα πραγματοποιηθεί  τελικά στο γήπεδο της Αγυιάς η πρώτη συγκέντρωση της Παναχαϊκής για τη νέα σεζόν.

 

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν την στη πρώτη συγκέντρωση θα γίνει και προπόνηση αν και το πιθανότερο είναι πως η πρώτη συγκέντρωση θα έχει κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα για τους παίκτες οι οποίοι θα μπουν γήπεδο την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Ο νέος προπονητής Ζβένταν Μιλόσεβιτς θα ενημερώσει τους κοκκινόμαυρους για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και όλα τα υπόλοιπά που πρέπει να ενημερωθούν.

Αναζητείται φόρμουλα συμβιβασμού με Κόβασετς

Στο μεταξύ όσον αφορά  το θέμα της προσφυγής του Ιβάν Κόβασετς που εκδικάζεται την Δευτέρα και είναι πολύ πιθανό να δικαιωθεί ο Κροάτης αφού ο παίκτης θα διεκδικήσει και το συμβόλαιο της νέας περιόδου, για αυτό και η ΠΑΕ θα επιδιώξει συμβιβαστική λύση με τον παίκτη. Μάλιστα αναμένονταν να γίνει  σήμερα ραντεβού του Σάκη Καλογερόπουλου με τον μάνατζερ του παίκτη αλλά και τον δικηγόρο του για να βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ των δυο πλευρών και το θέμα να κλείσει πριν την εκδίκαση της προσφυγής.

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up