Ταουσιάνης: «Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν, πρόβλημα η διακοπή»

Συντάκτης: Share:

Προβληματισμένοι από το πρωτάθλημα της Super League 2 που βρίσκεται στον «αέρα» εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους ο Γιάννης Ταουσιάνης και ο παίκτης του ΟΦΗ, Γιάννης Κοιλιάρας.

Μετά τη νίκη του Εργοτέλη επί του ΟΦΗ με 3-2, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε: «Για εμάς ήταν ιδιαίτερο και αναγκαίο φιλικό, γιατί μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας θέλαμε να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Τα παιδιά εδώ και δύο εβδομάδες είχαν δουλέψει αρκετά σκληρά στις προπονήσεις και πράγματα από αυτά είδαμε σε καλό ποσοστό στον αγώνα. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος ήταν ότι μπόρεσα να δω κάποια παιδιά για τα οποία δεν είχα σαφή εικόνα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δεν είχαν χρόνο. Παιδιά που με ικανοποίησαν και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Ενώ για την αβεβαιότητα που υπάρχει και την επιρροή που ασκεί η διακοπή των πρωταθλημάτων στις ομάδες είπε: «Δεν σας κρύβω ότι για μένα είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση αυτή. Είναι πολύ δύσκολο στον προγραμματισμό της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Είναι πρόβλημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αριστερού αμυντικού της έτερης ομάδας του Ηρακλείου Γιάννη Κοιλιάρα.

Ο άσος του ΟΦΗ μίλησε για  την δουλειά και την απόδοση της ομάδας του:«Ο ΟΦΗ παίζει στο πρωτάθλημα το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Η ομάδα μου στάθηκε πάρα πολύ καλά. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να παίζουμε επίσημα παιχνίδια. Πιστεύαμε ότι δεν θα ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί, γιατί μας λείπουν τα επίσημα ματς. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό φιλικό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Βγάλαμε ποιότητα και φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Αναφερόμενος στην αποχή, αλλά και στην έλλειψη επίσημων αγώνων ο αριστερός αμυντικός είπε: «Είναι πολύ άσχημο αυτό που περνάμε. Να μην ξέρεις πότε θα παίξεις αγώνα και να υπάρχουν αποχές. Μας στενοχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει να δουλεύουμε στην προπόνηση και να περιμένουμε πότε θα ξεκινήσουν τα επίσημα ματς και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Scroll Up