Χανιά: Επιστροφή στις προπονήσεις με μάσκες και… αναμονή

Συντάκτης: Share:
Χανιά: Επιστροφή στις προπονήσεις με μάσκες και... αναμονή

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από το απόγευμα της Κυριακής (24/05) τα Χανιά, αναμένοντας την έγκριση της κυβέρνησης για τις ομαδικές προπονήσεις αλλά και τις εξελίξεις αναφορικά με το πρωτάθλημα της Super League 2.

 

Χωρισμένοι σε γκρουπ λίγων ατόμων οι παίκτες των Χανίων πάτησαν ξανά χορτάρι μετά από περίπου 2,5 μήνες, με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. Στην είσοδο μάλιστα του προπονητικού της Μοναχής Ελιάς υπήρχε η διαδικασία θερμομέτρησης για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα οποία γινόταν χρήση αντισηπτικού, μάσκας και γαντιών.

 

Στη Μοναχή Ελιά βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, που ενημέρωσε τους παίκτες για τις τελευταίες εξελίξεις.

Χανιά: Επιστροφή στις προπονήσεις με μάσκες και... αναμονή

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

 

Στη βάση της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς, στο οποίο προ ημερών έγινε απολύμανση, επέστρεψαν μετά από περίπου 2,5 μήνες οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.

 

Με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ.

Χανιά: Επιστροφή στις προπονήσεις με μάσκες και... αναμονή

Κατά την είσοδο τους (αλλά και όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση σε κάθε γκρουπ) στο προπονητικό κέντρο σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έγινε θερμομέτρηση και στη συνέχεια φόρεσαν μάσκες και γάντια μέχρι και την έναρξη του προγράμματος τους και όση ώρα άκουγαν προσεκτικά τον γιατρό της ομάδας μας Γιάννη Φραγκιουδάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη για το υγειονομικό πρωτόκολλο και για την ατομική ευθύνη που υπάρχει ώστε να παραμείνουν όλοι ασφαλείς και απόλυτα υγιείς.

 

Στη Μοναχή Ελιά βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, που ενημέρωσε τους παίκτες για το πώς έχει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Οσον αφορά το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κινητικότητας και συναρμογής, τεχνικής, πάσινγκ γκέιμ και παιχνίδι κατοχής. Μέχρι να δοθεί η κυβερνητική έγκριση για τις ομαδικές θα συνεχιστούν καθημερινά οι προπονήσεις ανά γκρουπ παικτών

athlitiko.gr

Scroll Up