Μπέος: «Μόνο ο Ολυμπιακός δεν είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης»

Συντάκτης: Share:

Για το θέμα των τηλεοπτικών και τη κεντρική διαχείριση αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε για την κρίση του κορωνοϊού: «Αυτή την στιγμή προέχει η υγεία. Δεν είναι ανάγκη να τρώμε και κάθε μέρα κρέας, ας τρώμε και όσπρια όπως οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας. Ας κάνουμε υπομονή επτά οκτώ μήνες, εγώ τουλάχιστον έτσι το περνάω στα παιδιά μου. Ο Βόλος το καλοκαίρι δεν είναι προορισμός, όπως τον χειμώνα. Περνάνε από τον Βόλο μόνο για το Πήλιο και τις Σποράδες. Υπάρχει κρίση, εγώ μιλάω με τους ξενοδόχους και υπάρχουν ακυρώσεις. Θα το αισθανθούμε πιο πολύ τον χειμώνα γιατί θα λείψουν τα καλοκαιρινά μεροκάματα».

 

Για το VOLOS TV σημείωσε: «Είναι μία δοκιμαστική παραγωγή. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι άλλα μεγέθη, έχουν άλλες παραγωγές, άλλα κοστολόγια και μπορούν να δρομολογήσουν μία άλλη κατάσταση. Είναι πραγματικότητα, υπάρχουν κάποιοι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι που παίρνουν εντολές, όχι οι αγνοί, που δεν λένε τι συμβαίνει. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν κατηγορώ τον κλάδο. Η NOVA έχει σύμβαση με την WIND και την VODAFONE, με ένα τεράστιο νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα.

Υπάρχει ένας όρος, για να βγει αυτή η σύμβαση, ότι πρέπει να έχει το μίνιμουμ ή οκτώ ή εννιά ομάδες και αυτή την στιγμή τα χάνει γιατί έχει επτά ομάδες. Έχει φτάσει η NOVA να είναι ένα εργαλείο συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, όπως και το συμβούλιο της Super League. Είσαι μαζί μας, θα πάρεις συμβόλαιο, δεν είσαι, ψάξου.

Απορώ πως δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας. Ο Βόλος να παίζει με τις μεγάλες ομάδες, αλλά να παίρνουν αυτοί τα εκατομμύρια. Αν δεν είναι ο Βόλος στο γήπεδο με ποιον θα παίξουν; Είχαμε διαδικτυακή συνάντηση οι επτά ομάδες και δεσμευτήκαμε ότι δεν θα υπογράψουμε μεμονωμένο συμβόλαιο ενώ ΑΕΚ, Αστέρας, Τρίπολης και Ατρόμητος είναι υπέρ της κίνησής μας.

Αν δεχθούμε πρόταση, απ’ όπου και να είναι, θα είναι για όλους με βάση την βαθμολογική κατάταξη. Θέλουμε να πάρει η κάθε ομάδα ότι της αναλογεί με την κεντρική διαχείριση, όχι να παίρνει ο Ολυμπιακός 12 εκατομμύρια. Δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

Πέρσι τουλάχιστον τρεις φορές στείλαμε επιστολές για κεντρική διαχείριση, αλλά κάποιους δεν τους συμφέρει, βρήκαν δίαυλο με την NOVA, δεν ξέρω με ποιους, ένας είναι ο Παπαδόπουλος, και χρησιμοποιούν την NOVA. Και παλαιότερα συνέβαινε γι’ αυτό καταχρεώθηκε. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν κάποιους άλλους για τους δικούς του σκοπούς. Γίνεται για να ελέγξουν την Super League 1. Εμείς αντιστεκόμαστε σε ένα καθεστώς αίσχος».

 

Υπογράμμισε ότι: «Σήμερα όπως είναι η κατάσταση δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα γιατί χρειάζεται τα 2/3. Στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη πήραμε κάποιες δεσμεύσεις. Ας δοθεί μία λύση για φέτος και από του χρόνου να τα διαχειρίζεται κεντρικά τα τηλεοπτικά η διοργανώτρια αρχή, όπως γίνεται παντού. Μόνο ο Ολυμπιακός με τα παραρτήματα δεν είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης».

 

Πηγή: Metropolis 95.5 FM