ΑΕΚ: Μένει ελεύθερος ο Τσιντώτας και πάει στον ΠΑΣ

Συντάκτης: Share:

O Τσιτώντας βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στους Γιαννιώτες. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Εφόσον γίνει αυτό, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει για τουλάχιστον έξι μήνες στον ΠΑΣ  Γιάννινα και βέβαια εφόσον η ομάδα της Ηπείρου μείνει του χρόνου στη Superlague να συνεχίσει εκεί.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως στον ΠΑΣ υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο ο Τσιντώτας γνωρίζεται καλά. Ο λόγος για τον νυν προπονητή τερματοφυλάκων των Ηπειρωτών, τον Γιάννη Πλαβούκο, ο οποίος εργάζεται στον ΠΑΣ από τον Σεπτέμβριο. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στον Λεβαδειακό και δεν είναι τυχαίο πως στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τους Γιαννιώτες αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Πλαβούκος θεωρείται από του κορυφαίους στην θέση του έχοντας συμβάλει τα μέγιστα για την ανάδειξη τερματοφυλάκων όπως οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιντώτας, Στρακόσια, ενώ στην καριέρα του έχει δουλέψει με αρκετούς και σημαντικούς γκολκίπερ όπως οι Διούδης, Βελλίδης και Κουέστα».