ΑΕΚ: Πάγκος ή φανέλα βασικού για Κρίστιτσιτς;

Συντάκτης: Share:

Στον πυρετό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κινούνται όλοι στην ΑΕΚ, με τις επιλογές Ουζουνίδη να βρίσκονται προ των πυλών και εξίσου ξεκινάει ο συλλογισμος για το αν.. ο Κρίστιτσιτς μπορεί να φορέσει φανέλα βασικού στο ΟΑΚΑ!
Αν και ο Σέρβος αποτελούσε “γλυκή καρπό” για την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και ελληνικό ντέρμπι έβλεπε μόνο από την τηλεόραση, εντούτοις μπορεί να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα και να προετοιμαστεί κατάλληλα για μα δώσει μια “πινελιά” από το πρεστίζ του Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή και στο ΟΑΚΑ.
Βέβαια, αν και η τριάδα στη μεσαία γραμμή με Άλεφ, Μάνταλο και Μπακασέτα καιροφυλακτεί, η σκέψη να ξεκινήσει τελικά τον Κρίστιτσιτς είναι απτή και όχι φαντασία. Σ’ αυτή την περίπτωση, δύσκολα θα έπαιρνε ο Σέρβος την θέση του Άλεφ μπροστά από τα στόπερ και περισσότερο θα εφάρμοζε σαν αμυντικό χαφ.
Ακόμη, το σκεπτικο να αφήσει έξω Μάνταλο ή Μπακασέτα, αποτελεί “μελανό σημείο” για το σκεπτικό Ουζουνίδη, μιας και οι δύο τελευταίοι βρίσκονται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό συγκριτικά με την ελληνική πραγματικότητα. Και ωστόσο, το αν θα ξεκινήσει βασικό τον Σέρβο, θα αποτελέσει δίλημμα στο μυαλό του Ουζουνίδη από τώρα μέχρί και τη σέντρα..