ΑΕΚ: Σειρήνες για Λιβάι Γκαρσία

Συντάκτης: Share:

Την καλύτερή του σεζόν στην ΑΕΚ διανύει ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος βλέπει τη χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξεύεται. Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξή του, αλλά στην AEK, όπως λένε, δεν προτίθενται να τον πουλήσουν άμεσα ή για λίγα χρήματα.

Φέτος ο 25χρονος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αγωνίζεται ως φορ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και είναι πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και η γενικότερη απόδοσή του τον καθιστούν ως έναν από τους επικίνδυνους επιθετικούς στη Super League, κι αυτό την ώρα που γίνεται λόγος και για τις ευκαιρίες που χάνει.

Ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Φιορεντίνα και η Μπεσίκτας «τσεκάρουν» συχνά τον Λιβάι Γκαρσία, έχοντας έρθει και στην Ελλάδα για να τον δουν από κοντά.

Όπως λένε από την ΑΕΚ, δεν θα κάτσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν την παραχώρηση του παίκτη, που έχει συμβόλαιο έως το 2025, για ένα ποσό κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ. Ειδικά φέτος που η απόδοσή του είναι εξαιρετική. Εξάλλου, η Ένωση κατέχει το 60% των δικαιωμάτων, με το υπόλοιπο να παραμένει στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Οπότε θα λάβει ένα ποσό από το συνολικό μιας ενδεχόμενης πώλησης.