Ανακοίνωσε τους συνεργάτες του Αναστασίου ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Share:

Το προπονητικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Αναστασίου στον Ατρόμητο, ανακοίνωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ομάδα του Περιστερίου.

Σύμφωνα με αυτήν ο Στιβ Ρούτερ θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Έλληνα τεχνικού, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών σε Παναθηναϊκό, Ρόντα και Κορτράικ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Περιστερίου:

Με την καλοκαιρινή προετοιμασία να ξεκινάει σε λίγες μέρες, ανακοινώνεται το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Αναστασίου.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας μας για τη νέα σεζόν 2019/20 θα παραμείνει σχεδόν όμοιο του περσινού με μόνο μια έλευση νέου προσώπου.

Συγκεκριμένα βοηθός προπονητή του κ. Αναστασίου θα είναι ο Άγγλος, Steve Rutter. Ο κ. Ρούτερ συνεργάστηκε με το νέο μας προπονητή αρκετά χρόνια σε Παναθηναϊκό, Ρόντα και Κορτράικ ενώ έχει διατελέσει και επικεφαλής ακαδημιών της Αγγλικής, Γέοβιλ. Πέρυσι βρέθηκε και πάλι σε μια Αγγλική ομάδα, την Λούτον όπου είχε το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου δεν θα αλλάξουν σε σχέση με τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Ο Σωτήρης Ρούσσης θα είναι ο γυμναστής φυσικής κατάστασης και ο Γιώργος Πήδουλας, γυμναστής αποκατάστασης.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Σλόμπονταν Σούιτσα και αναλυτής αγώνων ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Δείτε Επίσης

Scroll Up