Αναστασίου: « Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Συντάκτης: Share:

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε μετά την λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Απόλλωνα, τονίζοντας πως ενώ η ομάδα του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

 

«Είμαι σχετικά ικανοποιημένος από την ομάδα μου γιατί για εκτός έδρας παιχνίδι κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο ποδόσφαιρο το γκολ μετράει κάτι που δεν το είχαμε σήμερα, αλλά τουλάχιστον δεν δεχθήκαμε και τέρμα, οπότε πήραμε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Είμαι απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού, διότι αν και ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια εμείς είχαμε τέτοιες ευκαιρίες που ήθελε πολύ προσπάθεια για να τις χάσεις. Τελικά, εμείς καταφέραμε να χάσουμε τις ευκαιρίες μας και θεωρώ ότι αν είχαμε προηγηθεί, θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.

Στην σύνθεση της ομάδας σήμερα χρησιμοποιήσαμε στην ενδεκάδα ψηλούς παίκτες στην άμυνα, για να αντιμετωπίσουμε τις στημένες φάσεις και τις δεύτερες επιθέσεις του Απόλλωνα. Στην άμυνα τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά πληρώσαμε την μεγάλη αστοχία μας στην επίθεση».